Webinar 17. Maj | Fem gode råd til succes i offshore vind
Jesper Larsen
7 May 2021

Green Ducklings og Hortens specialister inden for offshore vind kommer med fem gode råd til, hvordan vejen mod succes i offshore vind kan gøres farbar.

Offshore vindbranchen har gennem de seneste år været i betydelig vækst. Denne vækst forventes at blive øget markant de næste årtier pga. stadig stigende politiske klimaambitioner, fremkomst af nye markeder og teknologier (fx flydende fundamenter, større møller og power-to-x) samt tillokkende indtjeningsmuligheder for projektudviklere og investorer. 

Med denne vækst følger stigende professionalisering og skærpede krav til aktører i markedet – krav der i høj grad kanaliseres ned gennem supply chain mod den blomstrende underskov af leverandører. Endvidere udvikler markedet sig fra at være nordeuropæisk til at være globalt. 

For leverandørerne betyder denne kontekst, at der stilles mere komplekse krav til leverandørerne. Krav som kan være vanskelige at overskue og håndtere, og som derfor kræver specialiseret rådgivning strategisk, kommercielt, teknisk og juridisk. 

På dette webinar vil Green Ducklings og Horten give fem gode råd til, hvordan vejen mod succes i offshore vind kan gøres farbar. Webinaret er relevant for virksomheder, der enten er en del af offshore vindbranchen, eller som overvejer at træde ind i branchen.

WHEN: Mandag den 17. Maj 2021 kl. 11:00 – 12:00

PRIS:

Gratis
Søren Hornbæk Svendsen

Søren Hornbæk Svendsen

Partner, Horten

Andreas Schønbeck

Andreas Schønbeck

Senioradvokat, Horten

Jesper Larsen

Jesper Larsen

Partner, Green Ducklings

Kristian Jacobsen

Kristian Jacobsen

Partner, Green Ducklings

Kristian Ravn

Kristian Ravn

Partner, Green Ducklings

OM HORTEN: Horten er en dansk full-service advokatvirksomhed med mere end 350 medarbejdere, fordelt på kontorer i Aarhus, Herning og København. Hortens afdeling for energi, forsyning og infrastruktur er en af Danmarks største og mest erfarne. Afdelingen arbejder med både vind-, sol- og biogasområdet og har en unik erfaring indenfor supply chain i vindbranchen, herunder offshore vind. 

If you like it, share it